Musikksmia

Foto: Kultursalongen, åpen dag på Glomdalsmuséet 2009Initiativtakere til Musikksmia er Sidsel Juell Theisen fra Norge og Lola Buchengende fra Kongo. I samarbeid med gjestemusikere, Flerkulturelt kunnskaps og kompetansesenter og Hedmark Fylkeskommune, inviteres store og små, nybegynnere eller garvete musikere til lekbetont jamming på Glomdalsmuseet der folkemusikk kombineres med internasjonale rytmer. Samlingene gir deg muligheten til å lære å spille trommer enten du har spilt før, eller ønsker å la deg inspirere denne dagen.

Kontaktpersoner:

Sidsel 951 60 274
Lola   986 14 042
 Det er morsomt å leke sammen!

Foto: Kultursalongen, Musikksmia inviterer til trommekurs på Elverumstunet under Glomdalsmuséets åpen dag 21. juni 2009

Foto: Kultursalongen. Etter den kaldeste juni på femti år, kom endelig varmen til Elverum 21. juni! Musikksmia flytter ut på Elverumstunet, og gleder seg til en strålende dag.

Foto: Kultursalongen. "Pappa kan jeg få en is?..." Store og små mennesker nyter dagen. Og is ble det!

Foto: Kultursalongen. Opplagte og engasjerte musikksmieentusiaster er klare for en økt med go'foten. Ingenting å utsette på humøret og innsatsviljen her nei!

Foto: Kultursalongen. For å motvirke samfunnets økende alderssegregering, er det viktig å støtte opp om og tilrettelegge for kulturelle møteplasser som ivaretar, og skaper felles opplevelser på tvers av generasjoner. Vi må først så før vi kan høste, og barna er framtidas voksne!

Foto: Kultursalongen, Elverum Danselag arrangerte Fylkeslagsstevne på Elverum lørdag 25. april 2009

Foto: Kultursalongen, folkemusikere fra Elverum i aksjon sammen med Musikksmia under lørdagens kulturkveld i aulaen 25. april 2009

Foto: Kultursalongen, Musikksmiesamling på Glomdalsmuséet 18. januar 2009.

Foto: Kultursalongen. Når musikksmia er avsluttet, er det alltid tid for iskos!