Hei du...værsågod ta for deg av fotoglimtene!

Foto og filmdokumentasjon er viktig! Og vi gjør så godt vi kan selv om ingen av oss er fotografer... Har du vært til stede og tatt noen foto du gjerne vil dele med oss andre, setter vi veldig pris på det. Her skimter du salongvertinnen foreviget av Viggo Ødergaarden under avslutningsarrangementet på Salongfestivalen. Og vertinnen fotograferer selvfølgelig....!

For at Kultursalongens hjemmeside skal bli mer oversiktlig, har vi nå samlet alle fotoalbum under denne linken. Alle linker som har en pil til høyre for seg, signaliserer at det ligger flere sider under samme tema. Trykk hovedlink og bla deg nedover på undersidene. Er det noen sider du ikke finner, bare spør oss. Vi prøver å Legge inn foto fra salongene så Raskt som mulig, men av og til må kommentarene vente.

Venstreklikk på foto for å se dem i større format og med kommentarer.
Til slutt vil jeg nevne at foto som er lagt til i albumene, kan du fritt benytte, men ikke misbruke eller selge! Hvis du Kopierer et foto, hadde det vært hyggelig om du sa hei og ga beskjed ...

God reise og kos deg med fotoglimtene. Selv om "døde" foto ikke er det samme som å være til stede i Salongen, får du et lite inntrykk i alle fall. Velkommen inn over Dørstokken på Schulstad Østre! Her bor vi ......: o)