Et kreativt og intimt fellesskap i hyggelige omgivelser!

 

Kultursalongen føyer seg inn i rekken av en firehundreårig europeisk salongtradisjon og er et nyetablert, idealistisk kulturforetak åpnet 7. februar 2009 på Schulstad Østre i Hernes, Elverum. Salongvertinne og driver er Snefrid Reutz-Håkenstad, musikk og lærerutdannet, med lang fartstid innenfor skole, kulturskole, kirke og frivillig kulturliv.

Kultursalongen tilbyr kulturopplevelser innenfor alle kunstarter og for alle aldersammensetninger, men ønsker i særlig grad å gi lavmælte uttrykksformer oppmerksomhet der det føles naturlig. Som kulturell møteplass skal salongen også bidra til å ivareta, styrke og videreutvikle den lokale kulturarven i Hedmark og tilrettelegge for en samspillarena mellom profesjonelle og gode amatører. Ikke minst ønsker salongen å trekke unge talenter fram i lyset og samarbeide med skole, kulturskole, frivillige lag og organisasjoner. Ta gjerne kontakt! 

Arrangementene avholdes på Schulstad Østre, et tømmerhus fra 1750, i en salong som har kapasitet til mellom 40 og 50 gjester. Huset innbyr til intimitet og atmosfære hvor du lett kommer i kontakt med kunstnere og andre gjester. "Salongspiseriet" frister alltid med noe godt i pausen.  

Salongfestivalen
http://www.salongfestivalen.com arrangeres andre helg i juni.

Kultursalongen tar gjerne imot innspill og tips fra dere. Har du noe å bidra med, eller kjenner noen? Ta for all del kontakt!

Velkommen over dørstokken til umøblerte salonger!