~ Takk for dine avtrykk! ~

Vår nære kultur kan lignes med en enkel blomst, noe vi har sett uten å legge merke til det. Noe opprinnelig. Kanskje lik en Linnea som vokser på karrig skogsbunn, men som når vi bøyer oss ned og betrakter den, kan gi oss en skjønnhetsopplevelse, en glede, en undring over hva som kan gro blant mose og lyng. Vi skal ikke rive den opp og plante Orkideer. Som blomster ved vegkanten, som bølgende åkrer, som ord mellem venner skal vår kulturgjerning være - en del av tilværelsen - gleder i samfunnets hverdag. "Ord om kultur" er skrevet av Hedmarksforfatter Amund Lindberget. Født på Hof Finnskog 1924.
Skrevet av Kjartan hatløy, 12. mar, 2017
Har nett lese ted granlunds vakre ordøkonomiske dikt hans bok"rynker i jord". alvor glede intensitet. dybde. helsing kjartan hatløy.
E-post:
Skrevet av Asgeir Andersen, 31. jan, 2012
Ja jeg gjore noe like her i Frankrike Nîmes. Konsertn Dikt, Mahlerier, Sculpture, Photographie... Jeg skkriver ikke Norsk fordig jeg er fodt her. Men jeg knyttet til Norge hilsen fra frankrike
E-post:
Skrevet av Britt Unni Moen, 26. mai, 2011
Hallo kjære venner:)
Takko for sist....Flott hjemmeside må vi si.
Klem Britt og Rune
E-post:
Skrevet av Johnny Kristiansen, 31. des, 2010
Hei til dere.Vi vil ønske dere et riktig godt nytt år.Hilsen fam,Kristiansen
Skrevet av Rolf Bjørge, 5. jul, 2010
Hei.
Ville berre senda ei lita helsing til Snefrid her då. Eg var på Løten , bokloftet, igår sundag 4/7. Der handla eg med meg ein stor bunke med norsk poesi. Driv litt med lyrikk og poesi sjølv. Kom litt i prat med Snefrid der. Takk for god service,koseleg prat og for info om Kultursalongen! Eg bur i nordhordland, nord for Bergen, men her her i området frem til midten av juli. Så eg kjem nok til å ta meg ein tur eller to til Løten att.

Mvh
Rolf Bjørge :)
E-post:
Skrevet av Sigurd Syvertsen, 2. feb, 2010
Hei Ragnar og Snefrid!

Bare en liten hilsen - med linker til noen små 'kulturelle prosjekter' jeg har holdt på med, for egen fornøyelse.
Siste er en liten hyllest til J Hendrix - med egen tolkning av Little Wing, som jeg i all beskjedenhet har puslet sammen i 'kjøkkenstudioet' - noe som selvfølgelig avspeiler kvaliteten, ikke minst på lyden.
Men noe skal jo en 'landflyktig' pensjonist holde på med.

http://www.youtube.com/watch?v=xmvHE2Vy3Yw

En liten side på MySpace

http://www.myspace.com/pita7
E-post:
Skrevet av Anne Lise, 29. okt, 2009
Kjære dere.
Så utrolig å komme over hjemmesiden til et så flott og kreativt sted på et så bredt spekter. Så mye spennende og klokt å lese og så mye interessant som skjer . Jeg skal følge med på hva som skjer hos dere videre. Ble bare så glad over slikt engasjement og livsklokskap. Varme og lys til dere fra Anne Lise
E-post:
Skrevet av Jan Wilsberg, 9. okt, 2009
Kjære Snøfrid og Ragnar!
Har ikke glemt verken dere eller deres generøsitet. Nå blir det diktseminar på Elverum i regi av Hedmark Forfatterlag lørdag den 21.november. Da ønsker jeg en samtale med Terje Amundsen når det er over en gang om ettermiddagen.
Det blir nytt nummer av Hedmarkforfatter'n tidlig i desember.
Stikker gjerne innom dere den lørdagen. Håper det blir en fin novemberlørdag med sol mellom nakne greiner og rimfrost på bakken.
Alt godt her fra Oslo. Arbeider mye som lærer, både blant barn og voksne, og er fornøyd med det. Vi sees. Hilsen Jan W.
E-post:
Skrevet av Folkrockbandet FolkPort, 16. jun, 2009
Hei og takk for oss på en flott arrangert og spennende salongfestival. Synd det var lite folk på et så godt arrangement. Lykke til videre fra alle oss i FolkPort!
E-post:
Skrevet av Svein Aage Johnsen, 3. mai, 2009
Dette var kule saker. Kanskje jeg tar en tur til vakre Østerdalen. Jobbet en gang frilans i Rendalen, Østerdal Budstikke.
Ha det riktig godt !
E-post:
Skrevet av Irene Halseid, 3. mai, 2009
Dette ser utrolig spennende ut!!
E-post:
Skrevet av Ellen Marie Tangen., 23. apr, 2009
Hei til kreative folk!!
Fantastiske sider dere har fått,lekkert.
En dag her jeg lyst på å komme på besøk..
Dette ser kjempemessig ut. Hilsen Ellen.
E-post:
Skrevet av Marianne, 23. apr, 2009
Hei.
Kom tilfeldig inn her, og du verden så mye informasjon og spenennde lesestoff. Jeg må komme tilbake hit igjen og lese mer! Fine bilder også.
Ha en fin dag videre.
Hilsen Marianne
Hjemmeside:
Skrevet av Nida Puyat Torbergsen, 15. apr, 2009
Hei Snefrid og Ragnar,
Jeg lest og blad noe av bildene som var tatt på åpningsdagen det er så bra. Dere får det til det meste. koselig og veldig bra stå på ..
E-post:
Skrevet av morten fjeldstad, 14. apr, 2009
HeiRaggen.flott opplegg-har lyst til og komme og se.Spiller i FETT NOK.Vi har faktisk bra med sppillejobber.Spiller en del på Buckleys i Oslo.Stopp pressen,Skal spille i Bergen 15.mai.Gå inn på zobb music og søk på FETT NOK.Lykke til videre med kulturarbeidet-Vennlig hilsen Morten.
E-post: