~ Takk for dine avtrykk! ~

Vår nære kultur kan lignes med en enkel blomst, noe vi har sett uten å legge merke til det. Noe opprinnelig. Kanskje lik en Linnea som vokser på karrig skogsbunn, men som når vi bøyer oss ned og betrakter den, kan gi oss en skjønnhetsopplevelse, en glede, en undring over hva som kan gro blant mose og lyng. Vi skal ikke rive den opp og plante Orkideer. Som blomster ved vegkanten, som bølgende åkrer, som ord mellem venner skal vår kulturgjerning være - en del av tilværelsen - gleder i samfunnets hverdag. "Ord om kultur" er skrevet av Hedmarksforfatter Amund Lindberget. Født på Hof Finnskog 1924.
Skrevet av gisle, 8. apr, 2009
Hei på dere. Takk for sist og en liten hilsen fra Son.
Gisle
E-post:
Skrevet av Brit Turid, 15. mar, 2009
Det har vært en god reise akkompagnert av nydelig musikk. Det hele ble nesten uvirkelig, skjer dette her i Hernes, der hvor utsikten fra kjøkkenvinduet begynner å avta?
Fantastisk initiativ, jeg gleder meg til å ta innover meg levende bilder. Sees på neste arrangement :)
E-post:
Skrevet av Veslemøy, 9. mar, 2009
Nå har jeg lest igjennom alt som står på de flotte hjemmesidene deres! Som medlem i folkesanggruppa Pevaj gleder jeg meg veldig til å delta på Kultursalongen i juni.
E-post:
Skrevet av Sigur Syvertsen, 4. mar, 2009
Hei Ragnar og Snefrid!

Dette ser spennende ut - og av bildene ser det ut som kultursalongen er en suksess.

Takk for cd'en du sendte Ragnar; Paganu Gadagramata - veldig bra.

Jeg har lenge hatt lyst til å holde mer kontakt, men det har gått litt trått for meg i det siste - men skal sende tilbake en liten "kuriositet".

Har kjøpt meg en diger synt; Yamaha morif xs og et ministudio, og noen alt for store monitorhøytalere (mangler forsterker)på maks 1360 watt - men har ikke fått gjordt så mye med det ennå.

Morsomt å se igjen Sterling.

Hadde vært artig og besøkt dere en gang, når himmelen er litt blåere, og solen står høyere.

Beste hilsner
Sigur
E-post:
Skrevet av Ketil og Kjersti, 19. feb, 2009
Lykke til med et kjempespennende prosjekt! Vi snakkes.
E-post:
Skrevet av Snefrid , 13. jan, 2009
Tusen, tusen takk Wenche!
Det varmet. Lover at jeg skal passe godt på henne.....
E-post:
Skrevet av Wenche, 13. jan, 2009
Denne siden er blitt utrolig flott.......og jeg håper du får mange innlegg i gjesteboka. Tusen takk også for invitasjonen til Kultursalongen.......et veldig spennende konsept......Vi snakkes snart igjen. Klemmer.
E-post:
Skrevet av Snefrid Reutz-Håkenstad, 23. des, 2008
Takk for at akkurat DU tar deg tid til å besøke Kultursalongens hjemmeside. Et oppmuntrende ord med på veien setter vi veldig pris på... Velkommen tilbake!
E-post: