Fotoalbum

"Undre meg på" sa Kultursalongen og kjente "sommerfuglene" i magen...

"For har du en hobby som du er blitt glad i - da trenger du ikke å kjede deg mer. For da har du alltid no' morsomt å gjøre. Å får du først en, får du sikkert fler!" sang Bente Kvile Buflod. Det var bamsen Knut helt enig i.

Bente røper at hennes hobby er å samle på leirgauker... nesten 100 stykker har hun! Og de forunderligste former med forskjellig lyd og utseende gjorde det spennende å høre hvilke toner Bente kunne trylle fram.

"Je er så glad at je er je" sang Bente. Og vi er glade for at hun er den hun er - en dyktig og engasjert formidler som innfridde "forundringstimens" intensjoner. Dette var trivelig Bente!

Når tryslinger finner veien til byen, er det ikke godt å vite hva de har med seg i sekken....men "trollbinde" kan hun!

Avslappet stemning, varme og nærhet...både barn og voksne lar seg oppsluke av Bente Kvile Buflods varierte og morsomme påfunn og viser.

Hva betyr vel alder når vi kan dele en god opplevelse? Om det var så mange som femti små og store som hadde funnet veien til "forundringstimen" er ikke godt å si, men unger i alle aldre var det. Også noen ratt over 75 år. Bente Kvile Buflod er en folkekjær kulturformidler man aldri får nok av!

Forfatter Jan Wilsberg hadde tatt turen fra Oslo i anledning Hedmark Forfatterlags skrivekurs med Terje Amundsen. "Forundringstimen" var en god start på dagen.

"Når timen er slutt for denne gang..." Kultursalongens første "forundringstime" er historie, men 12. desember kan vi møtes igjen... Takk til Bente Kvile Buflod og Tunets hyggelige betjening. Vi koste oss både foran og bak disken!

"Jeg fant, jeg fant!" sa Kultursalongen.
"Hva fant du?," spurte menneskene.
"Jeg fant en forundringstime," sa den...
"Fy kast'n! Hva skal du med den?, sa de voksne, som alltid trodde at de var de klokeste...
"Å, jeg har slikt å gjøre, jeg har slikt å føre, jeg fører vel den," sa Kultursalongen og inviterte menneskene til BARNAS SCENE 21. november!

Venstreklikk på foto for full størrelse med kommentarer.